ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ INVERTER ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

 

AY XP9FR L CMYK CoandaΗ μοναδική τεχνολογία Inverter της SHARP προσφέρει γρήγορη ψύξη ή θέρμανση και ακρίβεια στον έλεγχο της επιθυμητής θερμοκρασίας. Χάρη στην δυνατότητα μεταβολής της απόδοσης του μηχανήματος ανάλογα με τις ανάγκες του χώρου, ο χρόνος που απαιτείτε για να φτάσουμε στην επιθυμητή θερμοκρασία είναι τα 2/3 του χρόνου ενός συμβατικού μηχανήματος. Ακόμη, η συσκευή Inverter ελέγχει με ακρίβεια την θερμοκρασία του χώρου και μειώνει στο ελάχιστο τις μεταβολές της θερμοκρασίας. Επιπλέον οι συσκευές Inverter προσφέρουν εντυπωσιακούς συντελεστές αποδοτικότητας(COP). Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνουμε σημαντική εξοικονόμηση ενεργειάς.

 

 

 

Coanda airflow άνεση χωρίς την παραμικρή ενόχληση

AY XP9FR R CMYK Coanda

 

Ο ζεστός ή κρύος αέρας όταν βγαίνει από τις περσίδες του κλιματιστικού μηχανήματος κινείτε παράλληλα με την επιφάνεια με την οποία έρχεται σε επαφή. (αυτό το φαινόμενο είναι γνωστό σαν φαινόμενο Coanda)  Έτσι κατά την διάρκεια της ψύξης, ο κρύος αέρας κινείτε κατά μήκος της οροφής, ενώ κατά τη διάρκεια της θέρμανσης, ο ζεστός αέρας κινείτε αρχικά παράλληλα με τον τοίχο και μετά κατά μήκος του πατώματος. Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται θέρμανση ή ψύξη του δωματίου μας χωρίς να ερχόμαστε σε άμεση επαφή με το ζεστό ή κρύο αέρα.

 

 

Χρησιμοποιούμε cookies για να εξασφαλίσουμε ότι έχετε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.

Διαβάστε επίσης για την Πολιτική Απορρήτου και για τους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας μας και αν συμφωνείτε, περιηγηθείτε σε αυτή.